Behandelingen

Behandelingen voor wenkbrauwen, wimperlift en make-up in Apeldoorn

Brow styling

 
Wenkbrauwen: Less is more / Natural

Deze behandeling houdt in dat we wenkbrauwen gaan creëren waar jij helemaal happy mee bent! Netjes en prachtig in shape. Na een korte bespreking van jouw wensen en de mogelijkheden, gaan we shapen (modelleren) met wax of threading (threading is een oosterse ontharingstechniek met touw) & epileren we met een pincet. We trimmen je wenkbrauwhaartjes mooi in model en maak het af met een vleugje Chrissies Brow make-up. Uiteraard is alleen netjes bijwerken met wax of threading en/of epileren met pincet ook mogelijk.


Wenkbrauwen: Brows to love 

Bij deze behandeling gaan we jouw wenkbrauwen ook verven naast de basis behandeling “Less is more” (waxen of threading, epileren + trimmen van de haartjes). We bepalen samen de juiste kleur. Deze tinting blijft gemiddeld 1 tot 2 dagen op de huid zitten en ca. 3/4 weken op de haartjes. Dit geeft een natuurlijk effect. Ook na deze behandeling geven we jouw brows een finishing touch met Chrissies wenkbrauw make-up. 


Wenkbrauwen: Henna Brows 

Kies je voor deze behandeling dan gaan we jouw wenkbrauwen shapen met wax of threading, epileren met pincet en verven met Henna verf. Deze verf kan tussen de 4-10 dagen op de huid blijven en tot 3/4 weken op de haartjes. Dit is afhankelijk van jouw huidtype en reiniging. Tijdens de behandeling zullen wij hier uitgebreid toelichting bij geven.


Wenkbrauwen: Brow Lift / Brow Lamination

De Brow Lift, ookwel Fluffy Brows genoemd, is een innovatieve behandeling om de wenkbrauwen een perfecte vorm te geven.


Een Brow Lift is ideaal als jouw wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, als je stugge wenkbrauwharen hebt of als ze veelal naar beneden staan. Met een Brow Lift behandeling krijg je jouw wenkbrauwen in een gewenste vorm gestyled waardoor ze voller gaan lijken en een mooiere vorm krijgen. Dit effect blijft gemiddeld tot wel 6 weken lang zichtbaar! Dit is wel afhankelijk van jouw wenkbrauwharen groei cycles is + het kan zijn dat je nog wel Chrissies Brow Boutique browgel nodig hebt om de haartjes in de juiste richting te stylen.


Na een korte intake (incl. intake-formulier) zal de Brow Lift gaan plaatsvinden. Deze nieuwe wenkbrauwbehandeling kun je met of zonder wenkbrauwverf boeken. Zie de menukaart!


Important to know Brow Lift:


* Maak de wenkbrauwen niet nat de eerste 24 uur na de behandeling * niet aan de wenkbrauwharen zitten * kam de haren niet tegen de groei in * geen gezichtsbehandelingen de eerste 24 uur na de Brow Lift * Heb je de wenkbrauwen geverfd? Dan kun je pas 2 weken daarna de behandeling laten doen * Je mag een Brow Lift om de 2 maanden laten doen


Wanneer kan ik de behandeling helaas niet uitvoeren:

- Allergie voor de wimperlifting - als je hele dunne haartjes hebt - als je hele korte of weinig haartjes hebt - beschadigde huid in het gebied rondom de wenkbrauwen - acne rond de wenkbrauwen - zwangerschap - borstvoeding - als je een gezichtspeeling hebt gehad - als je op dat moment henna brows hebt - bij een verbrande huid door de zon - oog infecties - permanente make-up die nog niet volledig hersteld is - tijdens chemotherapie en bestralingen


Wenkbrauwen: Only color natural it is*

Wil je alleen je wenkbrauwen laten verven? Dan kan dat uiteraard ook! Deze kortere behandeling is met wenkbrauwverf. We bepalen samen de beste tint en indien gewenst een finishing met Chrissies wenkbrauw make-up. Deze zal gemiddeld 1 tot 2 dagen op de huid en ca. 3/4 weken op de wenkbrauwhaartjes blijven.


Wenkbrauwen: Only color -intense- it is*

Wil je alleen je wenkbrauwen laten verven met Henna verf? Kies dan deze treatment. Deze zal tussen de 4 en 10 dagen zichtbaar blijven op de huid en ca. 3/4 weken op de haartjes.


IMPORTANT TO KNOW BROWS:

Het is aan te bevelen om zeker een aantal dagen te wachten met naar een zonnebank te gaan, voordat je een wenkbrauw behandeling hebt. 


Nazorg wenkbrauwen: 

Gedurende 24 uur na een waxbehandeling direct contact met zonlicht vermijden, geen zonnebank, sauna en geen gezichtsscrub gebruiken. Indien je wenkbrauwen zijn geverfd, vermijd gezichtsproducten op olie basis.


Helaas kan ik je niet behandelen:

 • Als je de medicijnen Roaccutane of Retin-A gebruikt
 • Als je AHA producten gebruikt (salicylzuur, alfa-hydroxyzuur, retinol)
 • Als je Rosacea hebt
 • Als je in het afgelopen jaar een laser huidvernieuwing hebt gehad
 • Tijdens chemotherapie of bestraling
 • Als je in de afgelopen dagen Botox- of collageen injecties rondom de ogen hebt gehad
 • In de eerste week na een lichte chemische peeling of microdermabrasie

Lash lifting

 

Leg je wimperkrultang maar aan de kant!

Met een wimperlifting behandeling Lashes to love krijg je geweldig gelifte wimpers met resultaten van wel gemiddeld 6 weken lang! Een wimperlift is een fantastisch alternatief voor wimperextensions, waarbij geen nazorg nodig is. Word wakker met een open, frisse blik! Maak gemakkelijk jouw lash lifting afspraak bij Chrissies Brow Boutique in Apeldoorn


Wimperlift behandeling:

Na een korte intake (incl. intake-formulier) zal de wimperlifting gaan plaatsvinden. D.m.v. een unieke techniek, gecombineerd met een lotion en siliconen Rods lift ik jouw eigen wimpers waardoor ze voller en langer lijken. De behandeling is pijnloos en zeer comfortabel aangezien je de ogen de gehele behandeling gesloten houdt.


Je kan kiezen voor een natuurlijke C / D krul (de originele lashlift) of een extreme krul (de extreme shields ), deze is wat intenser. Welke wimperlift past het beste bij jou?Wimperlifting: Lashes to love 

Wimperlift behandeling.


Wimperlifting: Lashes to love + tinting

Wimperlift behandeling inclusief verven van de wimpers. Deze verf blijft ca. 2 tot 3 weken op de wimpers zichtbaar en zal geleidelijk vervagen.


Wenkbrauwen + Wimpers: Perfect match

Wimperlift & wenkbrauw behandeling in één. Zie de menukaart voor de speciale combinatie prijzen.


TIP! Voor een optimaal en intens resultaat adviseer ik de wimperlift behandeling Lashes to love + tinting. Zeker aan te raden als je van jezelf geen donkere wimpers hebt.

Alle voordelen op een rijtje:

 • Gelifte wimpers meteen vanaf de wimperrand tot wel 6 en mogelijk 8 weken
 • Je creëert natuurlijke wimpers die voller en langer lijken zonder extensions
 • Minimale nazorg. Zwemmen, douchen, sporten en oog make-up geen probleem
 • Geschikt voor lange en korte wimpers
 • 100% dierproefvrij, glutenvrij, parabenenvrij en latexvrij
 • Uniek formule, die zorgt voor gezonde en gevoede wimpers. Niet schadelijk!

Na de wimperlift behandeling:

 • Gedurende 48 uur geen sterke oogmake-up removers, wimperserums of olie gebruiken
 • De eerste 24 uur mogen de wimpers op geen enkele manier nat worden (geen douches/ sauna’s).
 • Vermijd de eerste 24 uur mascara, oog make-up, crèmes, serums op en rondom de wimpers.

IMPORTANT TO KNOW LASH LIFTING:

 • Gemiddeld blijft het resultaat van een wimperlift 6 weken zichtbaar. Dit is afhankelijk van je groeicyclus. Bij een snelle groeicyclus kan het resultaat 4 weken zichtbaar blijven maar bij een langzame groeicyclus tot zelfs 8 weken.
 • Een wimperlift is niet schadelijk voor je wimpers. Gezonde en gevoede wimpers zijn garandeerd aangezien er ook lanoline is toegevoegd aan de producten.
 • Een wimperlift kan alleen wanneer je gezonde wimpers hebt. 
 • Gemiddeld na 6 weken kun je een nieuwe wimperlift laten doen, afhankelijk van je groeicyclus. Is de lift er al na 5 weken uitgegroeid (80%), dan kun je ook al een nieuwe wimperlift laten doen.
 • Wimperlifting is getest bij zowel zwangere vrouwen als moeders die borstvoeding geven, met goede resultaten. Bij slechts een klein percentage had de lift minder effect dan gewoonlijk. De behandeling is veilig voor zowel zwangere vrouwen/ moeders die borstvoeding geven. Met uitzondering van het 1e trimester van een zwangerschap. Het is belangrijk om te weten voor een nieuwe moeder dat mocht er een irritatie optreden dat zij geen medicatie/ antihistamine in mag nemen.
 • Het kan natuurlijk gebeuren dat je toch niet tegen een van de bestandsdelen van het product kunt, no worries!! Een koude vochtige doek helpt tegen de jeuk en je kan antihistamine tabletjes halen bij de drogist. De irritatie zal na een aantal dagen verdwijnen. 

Voorafgaand aan je wimperlift behandeling is het mogelijk een patchtest te doen. Aan de hand van deze test kunnen we grotendeels uitsluiten of je allergisch bent voor de wimperlift behandeling. Reacties komen voor bij een zeer kleine groep mensen. Mocht je zo’n patchtest willen doen, neem dan voor je behandeling eerst contact met mij op: info@chrissiesbrowboutique.nl of bel: 06-19800841.


Helaas kan ik je niet behandelen met:

 • oogaandoeningen/-infecties
 • zwangerschap 1e trimester
 • Alopecia (haarverlies)
 • Chemotherapie/ bestraling
 • allergie siliconen
 • allergie wimperlijm

Make-up / Visagie

 
Opzoek naar een ervaren make-up artist / visagist?

Met meer dan 15 jaar ervaring als visagist en werkzaam te zijn geweest voor verschillende make-up merken ben je bij Chrissies ook zeker aan het juiste adres voor welke make-up opdracht dan ook!

Bijvoorbeeld; dag make-up, avond make-up, bruidsmake-up, fotoshoot make-up

Neem gerust contact met mij op voor alle mogelijkheden en informatie. Mail naar: info@chrissiesbrowboutique.nl of bel/ app naar: 06-19800841

AFSPRAAK BOEKEN